top of page

APA YANG SAYA TAWARKAN

Pembelian kereta akan melibatkan beberapa proses dan peraturan yang mesti dipatuhi. Di dalam sesetengah kes, suatu proses yang terlibat akan menjadi begitu kompleks dan memenatkan. Sehubungan itu, selain menjual kereta, saya juga menawarkan servis-servis seperti berikut agar proses pembelian anda menjadi lebih mudah dan menjimatkan masa.
WhatsApp Image 2021-02-13 at 10.49.43 AM

TRADE-IN KERETA

Menukar kereta lama ke kereta baru adalah lumrah. Namun, anda pasti pernah mendengar pelbagai masalah timbul setelah anda trade-in kereta lama seperti bayaran bank terjejas,  terima saman dari polis dan pihak berkuasa tempatan (PBT), serta pelbagai masalah lagi! Maka, untuk mengelakkan masalah tersebut, Perodua telah memperkenalkan khidmat pre-owned vehicle (POV), dimana anda perlu trade-in sahaja kereta anda dengan Perodua (bukan kepada pihak lain).  Dengan POV:

  • Urusan trade-in kereta lebih selamat dan telus

  • Harga yang ditawarkan lebih kompetitif

  • Khidmat penilaian harga secara percuma

  • Pertukaran nama pemilik secara pantas melalui sistem eAuto

Untitled design(112).png

BERURUSAN DENGAN JPJ

Anda tidak perlu bersusah payah ke JPJ untuk urusan mendapatkan nombor plat dan pendaftaran. Semuanya akan diuruskan tanpa kos!

WhatsApp Image 2021-02-13 at 10.49.43 AM

BERURUSAN DENGAN BANK

Saya bertuah mempunyai ramai rakan kenalan di beberapa bank di Malaysia yang bertanggungjawab di dalam urusan sewa beli kereta. Saya akan memastikan anda berhak untuk mendapat kadar faedah dan layanan yang terbaik daripada pihak bank!

WhatsApp Image 2021-02-13 at 10.48.48 AM

MENDAPATKAN INSURAN

Anda berhak untuk memilih syarikat Insuran anda sendiri. Namun, anda juga berhak untuk memohon bantuan saya bagi mendapatkan manafaat yang terbaik dari syarikat Insuran untuk kereta, anda dan keluarga anda!

Hubungi saya SEKARANG untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik saya!

013-3471683(7).png
013-3471683(9).png
bottom of page